T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Gürpınar Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Gürpınar Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adnan Kahveci Mah. Sayaca Cad. No 18 Beylikdüzü/İSTANBUL
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda ; Öğrencileri ilgi, istidat ve kabiliyetleri istikametinde yetiştirerek hayata ve üst öğrenime hazırlamak, Öğrenciye, Atatürk ilkelerine ve inkılaplarına.T.C. Anayasası’na ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak haklarını kullanabilme, görevlerini yapabilme ve sorumluluklarını yüklenebilme bilincini kazandırmak. Öğrencinin milli kültür değerlerini tanımasını, takdir etmesini, çevrede benimsemesini ve kazanmasını sağlamak, Öğrenciyi toplum içersindeki rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek.
Misyon
Kendini gerçekleştirme bilincine ve olumlu benlik algısına sahip, Kendine güvenen, Yaratıcı düşünebilen, Gelişime ve değişime açık, İleriye yönelik olumlu hedefleri olan, Kendini çağın gereklerine ve şartlarına adapte edebilen, Başkalarının yaşam haklarına saygılı, Ülkesini ve milletini seven mutlu bireyler yetiştirebilmek
Kütüphane Kitap Sayısı :2040
Öğretim Şekli :Tekli eğitim
08.30-16.30
Ulaşım
400A Yeşilkent/Beykent - Yenibosna İETT Otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır. E5 Cumhuriyet Mahallesi Metrobüs durağından yürüyerek 10 dakikadır.
Öğrenci Servisi bulunmaktadır.
Adnan Kahveci Mahallesi Sayaca Caddesi No:18 /Beylikdüzü /İSTANBUL
2 Km.
Erasmus + Projeleri ve yurtdışı hareketlilikleri devam etmektedir.